Nezgodno zavarovanje otrok in mladine do 26. leta

Mladost prinaša veliko posebnih dogodivščin in nepozabnih dogodkov. Z nezgodnim zavarovanjem bo odkrivanje novih poti in sladkih zmag vašega otroka potekalo varno in brez dodatnih skrbi.                                                                                                                                                                        

imagepszzO zavarovanju

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine je namenjeno otrokom, dijakom in študentom do 26. leta starosti. S sklenitvijo zavarovanje poskrbimo za dodatno finančno varnost v primeru zlomov, izpahov, operacij, bolnišničnega zdravljenja ter ob nastanku invalidnosti.

Samo za vas smo pripravili

Pri oblikovanju zavarovalnih kritji smo posebno pozornost namenili nezgodam, ki povzročijo hujše posledice, saj je temeljni namen sklenitve nezgodnega zavarovanja ustvarjanje finančne varnosti za odpravo posledic morebitne nezgode.

Zavarovanje krije nezgode 24 ur na dan, kjer koli tako doma kot v tujini in med počitnicami. S sklenitvijo večletnega zavarovanja se izognete vsakoletni skrbi za pravočasno sklenitev zavarovanja. Zavarovanje velja tudi za registrirane športnike do 18. leta, saj krije tudi poškodbe v času treningov in tekem. Ponudba nezgodnega zavarovanje že vključuje 3. letno mesečno nezgodno rento v primeru invalidnosti nad 50%. 

Izbor paketov

Paket

Invalidnost

s progresijo zaradi nezgode

*Primer izplačila pri 100 % invalidnosti

Mesečno izplačilo za invalidnost nad 50% zaradi nezgode

Dnevno nadomestilo za bolnišnično zdravljenje

Operacije zaradi nezgode

Zlomi, izpahi in opekline

Mesečna zavarovalna premija

A

30.000

75.000

200

30

750

750

2,79

B

50.000

125.000

200

30

1.000

1.000

4,21

* Primer izplačila po prej navedenem kritju »Invalidnost s progresijo«, pri katerem se ob upoštevanju izbrane zavarovalne vsote zavarovalnina za 100 % invalidnost določi na naslednji način: 50 % izbrane zavarovalne vsote + 4 x 50 % izbrane zavarovalne vsote

 

Kaj potrebujem za sklenitev zavarovanja

Za sklenitev zavarovanja potrebujete osebni dokument ter davčno številko zavarovanca (otroka).