PRAVNA VARNOST ZA VAS IN VAŠO DRUŽINO!

  • Minimalna mesečna premija, ki velja za vse člane družine, le 9,99 EUR mesečno
  • Zavarovanje vključuje mesečni brezplačni posvet pri odvetniku
  • Kritje stroškov odvetniških storitev ter morebitne sodne stroške, tudi v primeru če izgubite

Izbirate lahko med paketi

Varnost:

Preprečite plačilo visokih pravdnih stroškov! Pomislite na naslednje situacije. Je možno, da boste kdaj zahtevali odškodnino, imeli spor s prodajalcem/obrtnikom/zavarovalnico, potrebovali nasvet odvetnika, kazensko ovadeni, itd?

Služba:

Pomislite na situacije, ko bi potrebovali odvetnika na delovnem mestu. Lahko pride do neupravičenega znižanja plače, odpusta iz delovnega mesta, neizplačila regresa ali plače, neplačevanja prispevkov, izvajanja mobing…S sklenitvijo zavarovanja SLUŽBA imate možnost, da vaše pravice na delovnem in socialnem področju tudi uveljavite! Krite boste imeli vse odvetniške in sodne stroške.

Promet:

Pomislite na situacije, ko bi potrebovali zaščito v prometu. Po prometni nesreči lahko pride do zahtevka o odškodnini, spora z zavarovalnico, do različnih kazni za neupoštevanje cestnih pravil ali boste celo kazensko ovadeni. Poskrbite, da bodo vsi odvetniški ter sodni stroški kriti!

Nepremičnina:

Spori s sosedi so pogostost in se vežejo na mejo, služnost, hrup….če ste najemojemalec vam lahko neupravičeno zvišajo najemnino ali odpovejo najemno pogodbo…Zaščitite se kot lastnik ali najemnik!

Družina:

Kot preudarna oseba imate možnost, da visoke sodne stroške za spore v zvezi s preživnino, skrbništvom ali dedovanjem preprečite že danes.

 

 

Naši partnerji